Magazin 02.09.2018 02:00

''Kalbimi Getirdiğim Yerden Çok Mutluyum"

Kaliteli müziği ve farklı tarzı ile günümüz ana akım Türk müziğinin başarılı ismi Mabel Matiz, geçtiğimiz akşam Kerki, Solfej işbirliği kapsamında gerçekleşen Most – Uniq Açıkhava Konserleri'nde, yeni albümü Maya ve sevilen eski şarkılarından oluşan geniş repertuvarı ile sevenleriyle buluştu.
''Kalbimi Getirdiğim Yerden Çok Mutluyum

Bundan önceki bir çok projesinde olduğu gibi son albümü Maya ile Türk müziğine yön veren ve farklı bir kapı aralayan Mabel Matiz, iki saat boyunca sahnede kalarak yaklaşık olarak 2000 kişilik alanda şarkılarına eşlik eden kalabalığa akıllardan silinmeyecek bir gece yaşattı.

KONSERDE 2000 KİŞİ TEK BİR AĞIZDAN
“İYİKİ DOĞDUN MABEL” DİYE BAĞIRDI!

Doğum günü 31 Ağustos olan sanatçı, yeni yaşını ilk defa sahnede hayranlarıyla birlikte kutlayarak;
''Yazın son gününde hele ki böyle bir günde sizlerle olmak harika. İyi ki doğmuşum iyi ki böyle bir günde burada ve sizlerleyim siz olduğunuz için bu şarkıların anlamı var. 33. yaş günümde burada olmanız çok değerli, o kadar güzel görünüyorsunuz ki buradan anlatamam çok şımardım” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mabel Matiz, röportajında:
''Kendisini çok iyi hissettiğini belirterek, 33 oldum garip hissediyorum ama bir yandan da çok iyi hissediyorum çünkü yıllar yol alırken ben de yol aldım. Kendimi, hayatımı ve kalbimi getirdiğim yerden çok mutluyum diyen sanatçı basın mensuplarının evliliğe ve çocuğa bakış açınız nasıl sorusuna ise; kendimi tamamlanmış hissettiğimde belki çocuk sahibi olmak ve onu Dünya'ya sunmak isterim ama evlilik konusu ile ilgili henüz o kişiyle tanışmadığımı düşünüyorum'' sözlerine yer verdi.

Konserlerine ara vermeden devam eden sanatçı, yeni albümü Maya'nın ilk klibini yakın zamanda izleyici ile buluşturacağının müjdesini verdi.