Magazin 15.09.2019 00:30

İKİ YILLIK AŞKTA MUTLU SON

Eşi Kayahan'ı 2015 yılında kaybeden İpek Açar önceki akşam müzisyen nişanlısı Alper Kömürcü'yle Beylerbeyi'ndeki Bosphorus Palace Hotel'de evlendi.
İKİ YILLIK AŞKTA MUTLU SON

Yaklaşık iki yıldır birliktelik yaşayan ünlü çiftin nikah şahitliğini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Soylu'nun eşi Hamdiye Soylu, Levon Kordonciyan ve İlker Kömürcü üstlendi. 180 kişinin katıldığı düğünde  İpek Açar özel dikim gelinlik giyerken, Alper Kömürcü'nün damatlık tercihi Levon Kordonciyan oldu. Düğün sonrası açıklama yapan ünlü çift, "Çok mutluyuz, heyecanlıyız. Aile arasında sevdiğimiz arkadaşlarımızla biraradayız. Bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Balayı için birkaö günlüğüne Londra'ya gideceğiz" şeklinde konuştular.

'EVLİLİK OKULUNDAN MEZUN OLDUM'

 Davetliler arasında şarkıcı Zara, opera sanatçısı Hakan Aysev ve eşi Evren Aysev'de vardı. Daha önce başından evlilik geçen Zara, muhabirlere şuan yalnız olduğunu açıkladı. Zara, "Evlilik okulundan mezun oldum. Böyle daha mutluyum. İşim ve kızım Dila ile çok  mutluyum" dedi. Daha önce oyunculukta yapan Zara, "Deri kıyafetler giyen bir ajanı oynamak çok isterim. Yakın takipteyim. Setlere geri döneceğim" şeklinde konuştu.