Magazin 13.01.2020 00:30

ECE SECKIN'E 2020 YILI ŞANSLI GELDİ!

Başarılı sanatçı  Ece Seçkin, önceki gece Kıbrıs Girne'de ki Chamada kulüpte sahne aldı.
ECE SECKIN'E 2020 YILI ŞANSLI GELDİ!

Kariyerimin en iyi yılı

Gece için işlemeli şık bir pembe elbise tercih eden Seçkin'in keyfi bir hayli yerindeydi. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen sanatçıya  "2019 yılı sizin için nasıl geçti? " sorusu yöneltildi. Şarkıcı, "2019 yılı kariyerim için önemli bir seneydi. Bunu kesinlikle söyleyebilirim. 2020 yılı da çok iyi başladı. Umarım  herkes için de iyi başlamıştır." dedi. 

 Çağrı’ya sürpriz parti

 Gözler, Seçkin'nin pilot adayı nişanlısı Çağrı Terlemez'i ararken Ece Seckin;  " Çağrı bugün burada değil, çok çalışıyor. Çok yakinda kendisine kocaman bir parti yapacağım. Çağrı  bana araba almıştı,  bende ona bir sürpriz hazırlıyorum buradan söylemek olmaz " cevabını verdi. Neredeyse her güne bir konser sığdıran şarkıcıya "Yatırımlarınızı  ne yönde  yapıyorsunuz? şeklindeki soruya ise " Ben yatırımlarımı kendime yapıyorum. Müziğe, kıyafetlere, dansçilarima, kliplere yüksek meblağlar ödüyorum. Afrikada güzel bir klip çektik. Bu tarz şeyler benim için daha önemli" yanıtını verdi.

 Çocuklarıma anı oldu

 Yakın zamanda çekilen ve ilk kez bir Hollywood yapımında Türk şarkısının Charlie’nin Melekleri filminde çalması mutluluğunu yaşayan Ece Seçkin, yapımda çalan "Adeyyo" şarkısı hakkında görüşlerini de aktardı. " Bu çok gurur verici bir duygu, ben bu haberi aldığımda aklıma ilk hani ilerde çocuk sahibi olursam onlara diyeceğim şey sizin anneniz varya onun şarkısı taaa Hollywood'larda çaldı demek olacak." derken muhabirlerin kaç çocuk hayaliniz var? sorusuna ise " Aslında 2 çocuk ideal bir erkek, kız olursa çok isterim." dedi. 

 Elektrik süpürgesi üçüncü kolum

 Temizlik ve titizlik kırmızı çizgisi olan Ece Seçkin'in bu durum hakkında "En büyük takıntım saç, yerde evin bir yerinde,lavabonun kenarında falan görmeye tahammülüm yok. O yüzden arkadaşlarıma eve gelirken diyorum ki saçlarınızı toplayın, yerlere dökülmesini istemiyorum. Hatta evin her yerini sirkeli sularla yıkarım. Elektrik süpürgesi benim üçüncü kolum diyebiliriz. "Şafak GÜVEN