Magazin 21.01.2020 00:23

Chin Chin'de aile ortamında bir gece

Bu sezon bomba gibi bir giriş yapan Ali Sayar işletmeciliğini yaptığı Ulus'taki Chin Chin Restaurant'ta önceki gece yine müşterilerine nostalji ve eğlence dolu bir gece yaşattı.
Chin Chin'de aile ortamında bir gece

Ali Sayar dj kabinine geçerek gece boyunca eğlenmeye gelenlere 90’lardan oluşan muhteşem Dj’lik performanıyla yine unutulmaz bir geceye imza attı.

 Chin Chin’in sahipleri Aslı-Bora Pehlivanlar çiftinin teyzeleri Saadet Ocakoğlu ve cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Reyhan İpekel’in aynı gün doğum günü denk gelmesi dolasıyla Chin Chin aile ortamında bir gece yaşandı. Aralarında Öznur-Burak Yakın, Olgun-Berrin Zorlu, Emek Külür, Aslıhan Şentürk, Alev Aktürk, Ebru Uygun, Gülay Kamaz, Ece Kıral, Hande Sezer Pekcan, Ayşe Engin, Zeynep Mansur Neşe Gönül ve  Siren Ertan Kayalar gibi  isimler iki farklı doğum gününe gelseler bile tek bir doğum gününü kutluyormuş gibi birlikte gece boyunca eğlendiler.

 Ali Sayar’ın muhteşem performansıyla eğlence dolu gecede Reyhan İpekel kızı Yasmin Gülman ile geldiği mekanda arkadaşlarının kendisine hazırladığı sürpriz doğum gününü görünce şok oldu. Tüm arkadaşlarına teşekkür eden Reyhan İpekel pastasının mumlarını üflerken gece boyunca hatıra fotoğrafı çektirdi. Konukları için hazırladığı 80 ve 90'ların en özel şarkılarından oluşan playlisti ile misafirlerini adeta mest eden Ali Sayar istek parçaları da kırmayarak listesine ekledi.

 

Gecenin geç saatlerine kadar ritmi bir an olsun düşmeyen eğlence dolu gece Chin Chin'i dolduran ünlü isimlerin hep birlikte söylediği şarkılarla noktalandı.