Vakıf Katılım web
Kültür Sanat 24.01.2022 08:18 Güncelleme: 23.01.2022 19:37

'AYKUT ENİŞTE 2' TATİL DÖNEMİNDE DE GÜLDÜRMEYE DEVAM EDECEK!

Yapımını BKM'nin üstlendiği, yönetmeliğini Onur Bilgetay'ın yaptığı 'Aykut Enişte 2', 2021 yılının en çok izlenen yerli filmi oldu ve seyirci tarafından çok beğenildi.
'AYKUT ENİŞTE 2' TATİL DÖNEMİNDE DE GÜLDÜRMEYE DEVAM EDECEK!

Vizyon yolculuğunu gişenin en çok ilgi gören yapımları arasında sürdüren ‘Aykut Enişte 2’, test zorunluluğunun kaldırılmasının ardından sömestr tatilinde de sinema salonlarını kahkahaya boğmaya devam edecek. ‘Aykut Enişte 2’, tatil döneminde de sezonun en çok izlenen komedisi olarak seyirciyi hasret kaldığı eğlenceye davet ediyor.

“HEP BERABER GÜLMEK İÇİN SEYİRCİMİZİ SİNEMAYA BEKLİYORUZ”

‘Aykut Enişte 2’nin yıldızı Cem Gelinoğlu, seyirciyi güzel vakit geçirmek için sinemaya davet ederken “Seyircimiz filmimizi evinden çıkmaya değer buldu. Gururluyuz, emeğimizin karşılığını almak tarif edilemez. Tatil döneminde de hep beraber gülmek için seyircimizi sinema salonlarına bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Aykut Enişte 2’de, Gülşah’la evlenmek için gün sayan Aykut; Atabeyoğlu Ailesi’nin hayırsız damadı, müstakbel bacanağı Talat’ın ortaya çıkması ile kendini hiç istemediği bir maceranın ortasında buluyor!

‘Aykut Enişte 2’, tüm sinemalarda.